TV Doki

Már forgatják a Survivor új évadát

2021. április 23. - TV Doki

Az RTL Klub bemutatta milyen hírességekkel találkozhatunk a dominikai túlélő reality-ben.

survivor.jpg

Kép forrása: markamonitor.hu

A COVID-19 világjárvány miatt tavaly le kellett fújni a Survivort, de 2021 januárjában a csatorna elkezdte toborozni a játékosokat, aminek gyümölcsét lassan a nézők is élvezhetik majd.

A csatorna és a gyártócég (Paprika Studios) közleményben  jelentették be, hogy elindult a forgatás, és azt is elárulták, hogy kik alkotják majd a celebek csapatát, akik „embert próbáló viadalon” mérik majd össze tudásukat, kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket a versenyző civilekkel.

A dominikai kihívásoknak olyan ismert emberek vágnak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex a Barátok közt színésznője, Kabát Péter sportkoordinátor, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 szereplője, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin influenszer, Gáspár Győző lánya.

A közleményben azt írják, nem kivételeznek a hírességekkel, mindenkire azonos bánásmód vár Dominikán.

 

Felhasznált források:

https://media1.hu/2021/04/21/elindult-a-survivor-uj-evadanak-forgatasa-hiressegek-civilekkel-csapnak-majd-ossze/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr3816510760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása