TV Doki

Karácsonyi különkiadás Murdoch nyomozóval

2020. december 18. - TV Doki

egy-nagyon-murdoch-karacsony-1-e1608109312223.jpeg

Kép forrása: bdpst24.hu

A már 13 évadot megélt Murdoch nyomozó rejtélyei című sorozat az Egy nagyon Murdoch karácsony című önálló epizóddal új mérföldkőhöz ért, mivel úgy írták meg, hogy még azok is élvezhessék a karácsonyi nyomozást és William Murdoch romantikus évelődését Ogden doktorral, akik még soha egyetlen epizódot sem láttak. A télapó szerepére pedig a 7 Emmy-díjas színészlegendát, Ed Asnert nyerték meg.

Murdoch társaival egy híres és gazdag ember, Alister McGowan meggyilkolásának ügyében nyomoz: az elkövető azonfelül, hogy egy ember életét elveszi, még azokat az ajándékokat is ellopja, amiket McGowan a város szegény gyerekeinek szánt. Így Murdochéknak egyszerre kell felderíteniük egy rejtélyes gyilkosságot, és megmenteniük a gyermekek karácsonyát. A sorozat alkotói a különkiadást úgy képzelték el, hogy egyszerre legyen klasszikus és izgalmas krimi, emellett pedig hagyományos, szívmelengető karácsonyi történet, ezért olyan klasszikusokra utalnak benne, mint A Grincs, Karácsonyi vakáció vagy a Karácsonyi ének.

A készítők Télapó szerepére megszerezték a színészt, aki majdhogynem egyenlő a Télapóval: az idén már 91 éves, 7 Emmy- és 5 Golden Globe-díjas színészlegendát, Ed Asnert. Asner a karrierje során nagyjából tucatnyi alkalommal bújt a Télapó bőrébe, illetve adta neki a hangját rajzfilmekben, amelyek közül a leghíresebb a Mi a manó? című klasszikus karácsonyi mozi.

A produkció december 19-én 21 órától látható az Epic Drama műsorán.

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/karacsonyi-kulonkiadassal-jon-a-nepszeru-sorozat/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr7916349624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása