TV Doki

Visszatér a Ninja Warrior és a Dancing with the Stars – több újdonsággal is készül a TV2

2021. március 01. - TV Doki

Kiderült az is, hogy ismét lesz Farm VIP, valamint megszerezték A remények földje című török sorozat folytatásának vetítési jogát.

dancing_w.jpg

Kép forrása: tv2.hu 

„Szeretném bejelenteni, hogy 2021-ben jön a Farm VIP 2. évada és két év kihagyás után a 3. szezonjával tér vissza a Ninja Warrior Hungary. Ezeken kívül még érkezik a TOTEM, amely monumentális kalandreality-ként a 2021-es őszi televíziós szezon egyik legnagyobb újdonsága lesz.” – jelentette be Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a SorozatWikin vele megjelent, a 2020-at értékelő évértékelő interjúban.

Az interjúból kiderül, hogy a nagyszabású műsorok sora ezzel messze nem ért véget, mert érkezik a Dancing with the Stars 2. évada is, és további bejelentésekkel is készülnek az év során.

Az interjúban szó esett arról is, hogy az Exatlon Hungary-nak komoly szerepe volt a TV2 jó szereplésében, illetve Fischer beszélt arról is, hogy a Bödörék című sorozat nem hozta a várt nézettséget, azért nem készült belőle több rész.

 

Felhasznált források: 

https://sorozatwiki.hu/hirek/ket-ev-szunet-utan-visszater-a-ninja-warrior-a-tv2-re-evertekelo-interju-fischer-gaborral

https://media1.hu/2021/03/01/ninja-warrior-dancing-with-the-stars-totem-tv2-ujdonsagok-2021/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr7916446104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása