TV Doki

Elérhető a Szép új világ sorozat a Netflixen

2021. március 02. - TV Doki

Aki szereti a disztópikus történeteket, annak jó hírrel kezdődik a március.

mar-nezheto-a-szep-uj-vilag-sorozat-a-netflixen.jpg

Kép forrása: musorvizio.hu

Aldous Huxley korszakalkotó regényét mindenki ismeri, vagy legalábbis hallott már róla. A disztópikus történetek között az élmezőnyben szerepel a 1984 (George Orwell) és a Fahrenheit 451 (Ray Bradbury) mellett. Az alkotókon nagy a nyomás, hiszen nem kis elvárásnak kell megfelelniük a sorozattal.

A Szép új világ (eredeti angol címén: Brave New World) tavaly jelent meg a Peacock streamingszolgáltatón. Idehaza tegnap került fel Netflixre, így már mi is megnézhetjük. A 26. századi Londonban játszódó történet a társadalmi hatalomgyakorlást, az azzal való visszaélést, és szaporítás iránti hipnózist és droghasználatot mutatja be. Főhősünk John, a vadember, akit a Solo: Egy Star Wars-történetből és az Áve, Cézárból! ismert Alden Ehrenreich játszik. Mellette olyan színészek bukkannak fel a sorozatban, mint Jessica Brown Findlay, Richard Brake, Hannah, vagy a kétszeres Golden Globe-jelölt Demi Moore.

 

Felhasznált források:

http://musorvizio.hu/mar-nezheto-a-szep-uj-vilag-sorozat-a-netflixen/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr7416447098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása