TV Doki

Különleges húsvéti műsor a TV2-n

2021. április 02. - TV Doki

Hollandia, Anglia és az Egyesült Államok után Budapestre is megérkezik a “The Passion”, a világ legismertebb történetét bemutató zenés utcaszínház, melyet a TV2 április 4-én, Húsvétvasárnap élőben közvetít.

passio.jpg

Forrás: markamonitor.hu

A hazai változat a MannaFM 98.6 megbízásából Herendi Gábor rendezésében készül, melyben neves hazai előadók – mint Stohl András, Brasch Bence, Rudolf Péter, Sena Dagadu és Szolnoki Péter – közkedvelt magyar slágereken keresztül teszik közérthetővé és kortárssá a passió történetét.

“Mindannyian bízunk abban, a vírushelyzet után jobb lesz, mint előtte, bízunk abban, hogy tanulunk mindebből és méginkább összefogunk majd. A húsvéti történet ebben ad támpontokat, mert ez a történet rólunk szól, a közös alapjainkról.” – tette hozzá Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója és Paul van Laar, a produkció kreatív vezetője

A “The Passion” egyszerre nyújt érdekes, de nyugodt kikapcsolódást és egy lehetőséget, hogy elmélyedjünk a mindannyiunk által ismert történet tanulságain. Stohl András, a műsor házigazdája vár mindenkit a televíziók képernyője elé április 4-én este.

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/kulonleges-husveti-produkcioval-keszul-a-tv2/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr1816488410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása