TV Doki

Egy korszak ér véget: megszűnik a Barátok közt

A sorozat, amely Magyarország rekord ideje futó szériája nyárig lesz képernyőn

2020. november 30. - TV Doki

baratok-kocc88zt-1-e1587989802862-1024x578.jpg

Kép forrása: https://24.hu/szorakozas/2020/04/27/baratok-kozt-focim-uj-sorozat/

Az RTL Klub sorozata 22 éve került először képernyőre, idén augusztusban pedig már a tízezredik epizódot ünnepelte. A koronavírus-járvány azonban ennél a sorozatnál is problémákat okozott, mivel a forgatást többször is le kellett állítani, a veszélyeztetett korú szereplőket pedig kényszerpihenőre kellett küldeni.

A sorozat fénykorában volt, hogy kétmilliónál is több nézőt ültetett a képernyők elé, bár az egy másik korban, jóval kevesebb választék mellett volt, arról nem is beszélve, hogy a streaming szolgáltatók akkor még nem voltak meghatározó szereplők.

Kolosi Péter a Sorozatwikinek adott interjújában megemlítette, hogy szerinte a problémák akkor kezdődtek, amikor a sorozat alapító producere Kalamár Tamás öt éve kiszállt a produkcióból. Ezután a sorozat teljesen eltérít az eredeti céljaitól és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már csak idő kérdése volt, hogy ez a nézettségen mikor fog látszani.

Az írók már el is kezdik előkészíteni a sorozat végét, és igyekszenek méltó befejezést adni a nézőknek. A Barátok közt egyik szereplője úgy nyilatkozott, hogy ki kell találnia ezek után mihez kezd, mivel őt is arcul csapta a hír.

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/ikonikus-sorozat-szunhet-meg/

https://media1.hu/2020/11/30/megszunik-a-baratok-kozt-az-rtl-klub-22-eve-kepernyon-levo-sorozata/

https://24.hu/elet-stilus/2020/11/30/baratok-kozt-megszunik-rtl-klub/

https://sorozatwiki.hu/hirek/kolosi-peter-ezert-fejezzuk-be-22-ev-utan-a-baratok-koztot

https://www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/veget-er-a-baratok-kozt-22-ev-rtl-klub/p8kv8b4

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr6516307562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása