TV Doki

Ezekkel az esti műsorokkal várnak minket a televíziós csatornák hétköznaponként

2020. november 17. - TV Doki

A járvány második hullámát minden nagyobb hazai tévécsatorna felkészülten várta. Az első hullámmal ellentétben most nem volt hangos a szakmai sajtó halasztásoktól, törölt műsoroktól. Legújabb bejegyzésünkben összeszedtük esténként hová érdemes kapcsolni a távirányítóval, vagyis hogy mi az őszi hetek hétköznap esti műsorkínálata, milyen új műsorok érkeztek a napokban és mely csatornákon számíthatunk saját gyártású produkciókra a közeljövőben. Egy biztos, idén ősszel sem fogunk unatkozni a tévékészülékek előtt!

TV2 hétköznap esti kínálata

19:50-től tovább folytatódik a négy apa és családjaik fondorlatokban és fordulatokban bővelkedő életét bemutató sorozata, a Mintaapák. A második évadban az alfahímként viselkedni próbáló Géza (Kamarás Iván), a hedonista sztárügyvédből fokozatosan mintaapává és romantikus szerelmes férfivá alakuló, Szabi (Makranczi Zalán), a boldogságot és szerelmet kereső, özveggyé lett állatorvos, Tamás (Száraz Dénes), valamint a két családja között folyton "zsonglőrködő" kicsit szerencsétlen, de szerethető Miki (Mészáros Béla) karaktere garantálja a szórakoztatást. Továbbá a kiváló gyerekszínészgárda is okot ad a nézőknek, hogy a hétköznap estét a Mintaapákkal töltsék.

mintaapak.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

20:35-től a vasárnap debütáló és az első adással kirobbanó sikert elérő Farm VIP várja a tévénézőket. Minden hétköznap este jelentkezik a TV2 új kaland realityje, benne a hazai celebvilág izgalmas képviselőinek embert próbáló vidéki küzdelmeivel.

fam_vip.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

22:15-től Majka és Tilla várja a vállalkozó szellemű, ügyes és gyors játékosokat a Bezár a Bazár! harmadik évadával. Az évadban újdonságnak számító ’Bazári majom’ – aki egy körön át segíti a játékosokat a feladat teljesítésében – mellett egy másik újdonsággal is várja a játékosokat és a nézőket a tapasztalt műsorvezetői páros, ez pedig a dobozokban lévő ’Meglepetéskártya’, amivel extra nyeremények lehetségesek. Természetesen most is van ’Varázsdoboz’ a garantált 300 ezer forintos készpénz-nyereménnyel, és a ’Szerencsepárnák’ hárommilliós nyereményében is részesülhetnek a szerencsés játékosok. 

RTL Klub hétköznap esti műsorkínálata

A TV2-höz hasonlóan a konkurens RTL Klub is izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal várja a nézőket. Kezdve a 19:30-tól kezdődő Drága örökösökkel, ahol tovább folytatódnak a Szappanos család és Ökörapáti lakóinak akciódús hétköznapjai. Ezt követi A Konyhafőnök VIP, 20:40-től, ahol újabb hírességek ragadnak fakanalat, hogy lenyűgözve a zsűri tagjait: Sárközi Ákost, Rácz Jenőt és Fördős Zét maradandót alkossanak a konyhában. A Konyhafőnök VIP ötödik szériája izgalmasabb, mint valaha. Lesz itt minden: kirohanások, balhék, ájulások, sérülések és megdöbbentő fordulatok.

konyhafonok.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

A Konyhafőnök VIP után 23:15-től, az 1998 óta folyamatosan futó Barátok közt várja a nézőket. Az RTLII-n pedig a Showder Klub (19:40) a humor hazai nagyágyúival, majd 20:45-től az Éjjel-nappal Budapest fiatal, álmait kergető szereplőinek életét követhetik nyomon az érdeklődők. 22:00 órától a napokban induló, az ország legfurcsább és legextrémebb arcait felvonultató és a jubileumi 10. évadával visszatérő ValóVilág powered by Big Brother villalakói mutatják meg magukat és a sokszor rémisztő társadalmi valóságot. A hét elején új beköltözőkkel is megismerkedhetnek a nézők. A minden hétköznap este élő műsorral jelentkező reality műsorvezetői Nádai Anikó és Puskás Peti, akik igyekeznek majd minden fontosabb történésről informálni a tévénézőket.

vv.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

Sony Pictures Television műsorkínálat: VIASAT3 és VIASAT6

Minden hétköznap este 19:00 órától dupla részekkel jön a VIASAT3 nagysikerű saját gyártású sorozata az Észbontók. A nyolcadik évad sok izgalmat és még több derűs pillanatot tartogat a nézőknek. Az észbontó pillanatok házigazdája változatlanul Kovács Áron, akihez minden héten egy-egy női és férfi hírességekből álló páros csatlakozik, hogy egy héten át pontot gyűjtve eldöntsék a döntő napon, hogy melyik csapat tud jobban az Észbontók fejébe látni és kitalálni, hogy vajon mit gondolnak a nekik feltett kérdésekről.

aron.jpg

Forrás: Sony Pictures Sajtószoba

A VIASAT6 hétköznap esti kínálatában 20:05-től, a Két pasi - meg egy kicsi című nagysikerű, amerikai komédiasorozat négy egymást követő epizódját nézetik a szórakozni vágyók. Ezután 22:00 órakor érkezik a saját gyártású anti-social reality, a Celebcella. A héten Eke Angélát, Farkas Alexát, Henry Kettnert és Mischinger Pétert láthatjuk, ahogy feszegetik önmaguk határait és részt vesznek ebben az itthon egyedülálló emberkísérletben. 

Hamarosan érkező, hazai gyártású sorozatok

A fent említett tévécsatornák a következő hónapokat is felkészülten várják és mindegyik új műsorokkal készül. A hétköznap esti műsorkínálatnál maradva a TV2 2021 tavaszán tervezi bemutatni saját gyártású, új sorozatát, a Doktor Balatont. A „magyar Dallasként” emlegetett tévészéria történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A történet egy Balaton felvidéki településen játszódik, ahol a világ igencsak különböző helyeiről érkező emberek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz. A TV2 az új sorozat mellett tovább erősít 2021 első hónapjaiban, ugyanis visszatér a tavaly nagy sikereket elért Exatlon Hungary sportvetélkedő is.

Az RTL Klub a nagysikerű napi sorozata a Drága örökösök lezárása után, új saját gyártású sorozatot készít, ez a Keresztanyu. A sorozat az ukrán magyar határhoz közeli faluban játszódik majd és itt is, a Drága örökösökhöz hasonlóan egy családi történet bontakozik ki, sok humorral, intrikával és rejtéllyel megfűszerezve hétköznap estéinket, ígérik a műsor készítői. A csatorna tervezi továbbá, hogy 2021-ben új évaddal visszatér a Cápák között és a járványhelyzet alakulásának függvényében tervezik a Survivor című reality új évadának elindítását is.

A VIASAT3-ra még idén visszatér a Feleségek luxuskivitelben 4. évada. November 30-án 21 órakor indul az új évad. Visszatérnek a jól megszokott arcok, de egy új Feleség is érkezik, aki garantáltan tovább fokozza majd az amúgy is sokszor feszült hangulatot.

Felhasznált forrás:

Rtl.hu: https://rtl.hu/

TV2.hu: https://tv2.hu/

VIASAT3.hu: https://www.viasat3.hu/

VIASAT6.hu: https://www.viasat6.hu/

Port.hu heti műsorkínálat: https://port.hu/

TV2 Sajtószoba: http://sajtoszoba.tv/index.php

Mintaapák oldala: https://tv2.hu/mintaapak/

Farm VIP oldala: https://tv2.hu/farmvip/

Bezár a bazár! oldala: https://tv2.hu/musoraink/bezar_a_bazar

RTL Sajtóklub: http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php

Konyhafőnök VIP oldala: https://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok-vip

Showder Klub oldala: https://rtl.hu/rtl2/showderklub

Sony Pictures Sajtószoba: https://www.sonypicturespress.hu/

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr6316288532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása