TV Doki

Vége a Barátok Közt forgatásának

2021. április 14. - TV Doki

23 év után véget értek az RTL Klub egyik meghatározó napi sorozatának forgatásai. Valóban lezárult egy legendás korszak. A nézők azonban még nyár közepéig nyomon követhetik a Barátok közt történetét.

bk.jpg

Kép forrása: RTL Klub 

A sorozat főcímdala 1998-ban vonult be a köztudatba, és több, mint két évtizedig tartó sikerének köszönhetően a Barátok közt történelmet írt: többmilliós nézőközönséget ültetett a televíziók elé, generációk nőttek fel rajta.

„Büszkék vagyunk arra, hogy majd’ 23 éve részesei vagyunk a nézők mindennapjainak. Ahogy a sorozat alapítója, Kalamár Tamás fogalmazott: a Barátok közt a televíziózás Szabó családjává vált. Köszönjük a csatornának, hogy ilyen hosszú időn keresztül kiállt mellettünk, az összes szereplőnek és közreműködőnek pedig az évtizedeken át tartó, profi és lelkiismeretes munkát. Hálásak vagyunk a rajongóknak, amiért ilyen elkötelezetten kísérik figyelemmel a Mátyás király tér lakóinak életét” – mondta Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere.

A végleges búcsú azonban még nem jött el. Ahogy a nagy nemzetközi produkciók a befejezéshez több alternatívát készítenek, a Barátok közt esetében is csak a legutolsó pillanatban, a vágószobában dől el, hogy mi kerül a közönség elé. Nyáron tehát mindenre fény derül!

 

Felhasznált források:

http://musorvizio.hu/befejezodott-a-baratok-kozt-forgatasa/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr8116501028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása