TV Doki

Új részletek a várva várt Jóbarátok-találkozóról

Phoebe, azaz Lisa Kudrow mesélt a Jóbarátok elhalasztott találkozójáról.

2021. január 18. - TV Doki

friends-tv-series-375118.jpg

Kép forrása: portfolio.hu

A Jóbarátok sztárja, Lisa Kudrow nem rég árulta el Rob Lowe podcastjában, a Literally!-ben, hogy kora tavasszal kezdik a közös forgatást, és ő már túl van pár egyéni előfelvételen is, szóval mindenképpen alakul a műsor.

Matthew Perry már tavaly novemberben azt írta Twitteren, hogy március elején kezdenek forgatni, nagyjából ez lehet a tervezett időpont – az viszont más kérdés, hogy mikor kerül képernyőre a kész produkció, és a nézők mikor találkozhatnak újra a rég nem látott barátokkal.

 „Phoebe” azt is elárulta, hogy a hat színész – rajta kívül Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer – nem ismétli meg egykori szerepét: szimplán csak felelevenítik a sorozattal kapcsolatos emlékeiket. Az ismert helyszíneket azonban így is bejárják a rajongók kedvéért, így természetesen a kávézóba is visszatérnek majd nosztalgiázni.

 

Felhasznált források:

https://www.origo.hu/teve/20210117-uj-reszletek-derultek-ki-a-varva-vart-jobaratoktalalkozorol-lisa-kudrow-beszelt-rola.html

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr516394120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása