TV Doki

Már készül a Jóbarátok különkiadásának szinkronja

2021. május 28. - TV Doki

Az HBO GO-n már elérhető a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadás. További jó hír, hogy hamarosan érkezik a magyar szinkronos változat is.

jobaratok_friends_hbo_2223396_5590332_1280x960.jpg

Kép forrása: media1.hu

Korábban már megírtuk, hogy egy különleges epizód erejéig visszatér a Jóbarátok, és végre eljött a várva várt pillanat: elérhetővé vált az Újra együtt című rész.

Az HBO által kiadott közleményből annyi kiderült, hogy a közkedvelt sorozat legendás magyar hangjai - Kökényessy Ági (Rachel), Kiss Erika(Monica), Nyírő Beáta (Phoebe), Holl Nándor (Joey), Sinkovits-Vitai András(Chandler) és Galambos Péter (Ross) - a tervek szerint a következő hetekben készítik el a szinkront, és még a nyáron elérhetővé válik az HBO: Újra együtt című epizódból az HBO streaming szolgáltatásában.

 

Felhasznált források:

https://media1.hu/2021/05/27/mar-ujra-egyutt-a-jobaratok-es-hamarosan-elkeszul-a-magyar-szinkronos-valtozat-is/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr2616574440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása