TV Doki

Elindult a Nagykarácsony forgatása

2021. január 25. - TV Doki

Sztárparádéval forgatják a Nagykarácsony című új magyar romantikus vígjátékot.

nagykaracsony_csujaimre-tiszekerdaniel-patakiadam_takacsattila_small.jpg

Kép forrása: cornandsoda.hu

Az alkotók a járványügyi szabályokat betartva megkezdték a munkát a 2021-es karácsonyi moziszezon egyik sikervárományos filmjén. Tiszeker Dániel új alkotásában számos kedvenc színészünkkel találkozhatunk.

A film főszereplője Arnold, a többszörösen kitüntetett tűzoltó, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete. Korábbi érdemeire való tekintettel kihelyezik egy karácsonyi vásárba ügyeletes tűzoltónak, ahol egy iskolai előadás előkészületeibe csöppen. Arnold utálja ezt a helyzetet: a karácsonyi felhajtást álszentnek, a műsort pedig idegesítőnek tartja, de a kezdeti csaták után megbékél a vásár furcsa árusaival és a gyerekelőadás szétszórt rendezőjével, Eszterrel. Az érzelmileg felfokozott karácsonyi készülődés lassan rádöbbenti, nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen.

Arnoldot Ötvös András alakítja, akit hamarosan a Becsúszó szerelem-ben is láthatnak a nézők, partnernője pedig az Örkény Színház művésze, Zsigmond Emőke lesz, aki a Hab című film egyik fontos szerepét játszotta.

nagykaracsony_total_takacsattila_small.jpg

A további szerepekben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Scherer Péter, Pokorny Lia, Rujder Vivien, Szabó Kimmel Tamás, Csuja Imre, Mészáros Máté és Szerednyey BélaArnold tűzoltó kollégáit Orosz ÁkosEgger Géza és Dékány Barnabás kelti életre.

A Nagykarácsony 40 naposra tervezett forgatása március közepéig tart. A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő film a tervek szerint a 2021-es karácsonyi szezonban kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában. 

 

Felhasznált források: 

http://cornandsoda.com/elindult-a-nagykaracsony-cimu-film-forgatasa/

https://promotions.hu/orszagos/zene-film-kultura/2020/08/20/nagykaracsony-romantikus-vigjatek-forgatatas-nfi-film-budapest-vasar/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr216402390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása