TV Doki

Indul a Nagy Ő a TV2-n

2021. március 25. - TV Doki

Tóth Dávid olimpikon húsz nő közül próbálja megtalálni a szerelmet a TV2 hamarosan induló párkeresőjében.

a_nagyo_tv2_toth_david.jpg

Kép forrása: media1.hu

A TV2 közleményben jelentette be ma, hogy hamarosan képernyőre tűzi a A Nagy Ő című párkereső műsort.

Tóth Dávid számára nem újdonság a kamerák jelenléte, hiszen nemrég az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokban is láthatták már őt a TV2 nézői.

„Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a »valódi nagy ők«. Az Exatlon és a Dancing with the stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz” – nyilatkozta a szerelemre vágyó olimpikon.

Tóth Dávid a műsorban összesen húsz nővel fog megismerkedni, majd időről időre döntenie kell, kivel szeretne jobban megismerkedni. A nők addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. Az olimpikon a végső rózsaceremónián választja majd ki azt a nőt, akivel a műsoron kívül is folytatni szeretné kapcsolatát.

A Tóth Dávid és a műsor iránt érdeklődő nők IDE kattintva tudnak jelentkezni a műsorba. 

 

Felhasznált források:

https://media1.hu/2021/03/25/nagy-o-tv2-tarskereso-toth-david/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr5316479254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása