TV Doki

Elindult a TV2 streaming szolgáltatása, a TV2 Play

2021. február 17. - TV Doki

A TV2 Csoport új streaming szolgáltatást nyújtó platformján, a TV2 Playen korábbi műsorok is visszanézhetők a Hal a tortántól kezdve a Megasztáron, az Exatlon Hungary-n át egészen a Jóban rosszbanig.

tv2_play.pngKép forrása: dtvnews.hu

A nézőket kényelmi funkciókkal ellátott felhasználóbarát felület és személyre szabott ajánlómotor várja a TV2 Csoport új online platformján, a TV2 Playen (www.tv2play.hu). Az egyszerűen kezelhető felületen elérhetőek a TV2 legnépszerűbb műsorai, sorozatai, valamint a csatornaportfólió korábbi nagysikerű műsorai is.

A csatornacsalád ezzel a lépéssel az iparági trendekre reagál, mivel a lineáris tartalomfogyasztás mellett egyre erősödő az on-demand tartalomfogyasztás, és az olyan streaming platformok, mint a Netflix vagy az HBO GO népszerűsége is csak tovább emelkedett a járvány alatt. 

Az ingyenesen használható felületen számos saját gyártású produkció és folyamatosan frissülő nemzetközi filmek, valamint az aktuálisan futó műsorokhoz tartozó extra tartalom is elérhető. Az oldalon egyszerűen szűrhetünk műsorra, csatornára vagy éppen kedvelt színészünkre, így mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebb tartalmat. Ezenfelül a személyes profilnak köszönhetően saját „kedvenc” lista létrehozására is lehetőség van, amely még inkább segíti a pontos tartalomajánlásokat.

tv2lenti.jpgKép forrása: Blikk.hu

„A megnövekedett televíziózási kedv mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online videós szolgáltatások, és ennek a növekedésnek a következő szakasza egy letisztult, könnyen kezelhető és a fogyasztók számos igényét kiszolgáló online felület elindítása. Ezen értékek mentén hoztuk létre a TV2 Play-t, amely felhasználóbarát megjelenésével, aktuális tartalmaival és a különböző extra funkcióival hamar a nézők kedvence lehet majd. Nem titkolt szándékunk, hogy a fiatalabb korosztály megváltozott televíziós fogyasztási igényeit is kiszolgáljuk” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

 

Felhasznált források:

https://media1.hu/2021/02/14/tv2-play-streaming-szolgaltatas-elindult/

https://dtvnews.hu/hirek/elindult-a-tv2-play

https://forbes.hu/uzlet/elinditotta-streaming-szolgaltatasat-a-tv2/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr3216430178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása