TV Doki

Magyarország felülről a National Geographic műsorában

2021. április 08. - TV Doki

A National Geographic Európa a magasból című sorozatában Magyarországot láthatjuk madártávlatból. Lenyűgöző légi felvételeket láthatunk többek között a Hortobágyról, a budapesti háztetőkről, a Szigligeti várról, a Balatonról, a Bokodi-tóról és Szentkirályszabadjáról is. 

felu_lro_l.jpg

Kép forrása: pinterest.com

A National Geographic Európa a magasból című sorozata a kontinens országait mutatja meg a levegőből. A hatrészes sorozatban Franciaország, Törökország, Finnország, Svédország, Görögország és Magyarország értékeit csodálhatjuk meg különleges szemszögből.

Az epizódok látványos légi utazások formájában tárják elénk a modern 21. századi Európa izgalmas portréját, miközben a régmúltba is visszatekinthetünk.

A Magyarországról szóló epizódba a National Geographic csapata olyan épületeket, tájakat választott be, amelyek az ország büszkeségének számítanak, és a magasból fotózva különösen lenyűgöző látványt nyújtanak.

Egy különleges látványtervezési technológiának köszönhető az epizódban 3D-ben lesz látható, milyen lehetett régen a Szigligeti vár. A magyarországról szóló rész április 11-én 21 órakor lesz látható a National Geographic csatornán.

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/felulrol-nezhetjuk-az-orszagot/

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr3816494258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása