TV Doki

Mr. Bigtől is búcsúznunk kell a Szex és New York minisorozatában

2021. február 22. - TV Doki

Ahogy korábban már írtam, Kim Catrall nem tér vissza a Szex és New York minisorozatában, viszont úgy tűnik, nem csak őt hiányoljuk majd.

chris-noth.jpg

Kép forrása: deszy-konyv.hu

A Page Six információi szerint Chris Noth sem tér vissza Mr. Big szerepében, illetve a Miranda párját, Steve Bradyt alakító David Eigenberg sorsa is kérdéses még.

A sorozat gerincét az adja, hogy Carrie (Sarah Jessica Parker) beszámol szerelmi életének apró-cseprő dolgairól, így nehezen lesz elkerülhető, hogy foglalkozzunk Mr. Big hollétével. A készítőknek bizony jó magyarázatot kell találniuk arra, hova tűnik a Nagy Ő, aki köré Carrie egész eddigi élete épül.

Mindenesetre nem sok jót vetít elő a pár életére nézve, hogy a boldog házasok már valószínűleg nem olyan boldogak. Kíváncsian várom a magyarázatokat. Ha minden igaz, lassan elkezdik a forgatást.

 

Felhasznált források: 

https://stylecaster.com/why-mr-big-not-in-sex-and-the-city-revival/

http://www.deszy-konyv.hu/2021/02/mr-big-is-kimarad-szex-es-new-york.html?fbclid=IwAR3aw72hEt1rK1g5_ni_yyEhWr-vJdjg48lI7hh1cFMqkuybiYPH9O5d6z8

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr4616435358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása