TV Doki

HANGÁROK, ISKOLATÁSKÁK ÉS JAKUZZI TESZTELÉS – MEGÉRKEZETT A MADE IN GYETVÁN CSABÁVAL LEGÚJABB ÉVADA A DISCOVERY CHANNEL KÉPERNYŐIRE

2022. május 18. - TV Doki

A Discovery saját gyártású, hazai sorozata vadonatúj részekkel tér vissza a Discovery Channel képernyőire május 3-án kedden, 20:00 órakor. A Made In Gyetván Csabával rajongói ismét izgalmas kalandokban vehetnek részt a műsorvezetővel, aki ezúttal is olyan mindennapi dolgok készítési folyamatait mutatja majd be, amelyeket nap mint nap látunk és használunk is.

3777eb84-a1a2-42ee-bdb8-f2134e103d0c.JPG

Az előző évadokból megszokott érdekességekkel és mindent feltáró epizódokkal várja ismét nézőit a Made In Gyetván Csabával a Discovery Channel műsorán. A csatorna magyar gyártású, régiós szinten egyedülálló műsorának 6. évadában ismét bepillantást nyerhetnek a nézők olyan gyártási folyamatokba, amelyek a mindennapi életünkhöz is hozzájárulnak, és rengeteg hasznos tippel is gazdagodhatnak majd. Megtudhatják, hogyan készülnek a jakuzzik és hogy milyen összetett folyamat a gyógyszerek engedélyeztetése, de arra is fény derül, hogy milyen átvizsgálás szükséges a repülőgépek zökkenőmentes útjaihoz. Az előző évadhoz hasonlóan, most is ellátogat a műsor határainkon túlra. Adán, Európa egyik legnagyobb iskolatáskagyárában kiderül, hogyan és miből készül egy jó iskolatáska, illetve, hogy miért is olyan fontos a jó kialakítás. Ha pedig kényelemről van szó, a lábbelik sem maradhatnak ki. Kiskunfélegyházán megmutatják hogyan készülnek az igazán komfortos és orvostechnikailag is megfelelő cipők.

A műsor napjaink fiatal üzletembereit is bemutatja, hiszen az évad egyik epizódjában két startuppal is találkozhatnak majd a nézők. Szó lesz víztisztításról és telefontokokról is, azonban a fő hangsúlyt a startupok beindításával és sikerre vitelével kapcsolatos kihívások kapják. „A Discovery-vel ismét exkluzív, eddig soha nem látott helyszíneken mutatjuk meg a bennünket körülvevő világ csodáit a nézőknek” – mondta Gyetván Csaba. A műsor sztárja így folytatta:A hatodik évadban nagyon széles a spektrum, amit bejárunk. Az iskolatáskáktól, azaz a legkisebbek világától sok-sok különleges téma mellett eljutunk egészen a repülőgéphangárok titkaiig, azaz a nagyfiúk játszóteréig.”

A Made In Gyetván Csabával új, hatodik évadának epizódjai május 3-tól, keddenként 20:00 órakor lesznek láthatóak a Discovery Channel műsorán, valamint a sorozat korábbi és aktuális részei egész májusban, minden nap főműsoridőben megtekinthetők lesznek.

„Nagyon örülünk, hogy Csabával meghosszabbítottuk az együttműködésünket, így a sorozat immár hatodik évadában vezetheti majd különleges helyszínekre a nézőinket mondta Baron Ágnes, a Discovery hirdetésértékesítésért felelős vezetője. „A nézettségi és közönségadatok is alátámasztják, hogy a Made In Gyetván Csabával a Discovery Channel számára értékes műsor, amellyel a fiatal és magasabb státuszú nézőket is sikeresen elérjük” – tette hozzá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr917834663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása