TV Doki

Átváltozó sztárok, buli és hatalmas pofonok – ezt nézhetjük szilveszterkor a tévében

2020. december 30. - TV Doki

A Sztárban sztár különkiadása, Bud Spencer – Terence Hill maraton, Liptai Claudiával bulizó sztárok – többek között ezzel várják a hazai csatornák a szilveszterkor is a tévét választókat.

Az év utolsó napja általában nem a tévé körül forog, legfeljebb háttérzajként megy, miközben mindenki készülődik az esti bulira. 2020 azonban különleges esztendő, hiszen a koronavírus annyi más tervünkhöz hasonlóan a szilveszteri partik forgatókönyvét is alaposan átírta. Így előfordulhat, hogy ezúttal a szokásosnál többen ülnek majd le a képernyő elé, hogy kicsit megpihenjenek pezsgőzés vagy éppen társasozás közben.

Nos, a kínálat nem lesz túl erős, néhány szórakoztató show mellett örök klasszikusokkal üthetjük el majd az időt a tévé előtt. Az RTL Klub például Bud Spencer – Terence Hill filmekkel tudja le december 31-e jelentős részét. 12:55-kor indul a maraton, amit csak este hatkor szakít meg a Híradó és egészen 23:10-ig szórakozhatunk a két legendás pofozógép kalandjain. Bár örök klasszikusnak számítanak ezek a filmek, és vannak jelenetek, amiken harmincadik alkalommal is jól szórakozunk, azért kicsit több kreativitás nem ártana a program tervezése során. Az idei kínálatból egyébként a TVDoki kedvencei a Nyomás utána!, amiben botcsinálta CIA-ügynököket alakít a páros, illetve a „Különben dühbe jövünk”, ebben a filmben egy tönkretett versenyautó és egy gyanús ingatlanügylet miatt indul el a pofozkodás.
bud_terence.jpg

Forrás: musorvizio.hu

A TV2-n délután 16:15-től a Jégkorszak filmek negyedik része, a Vándorló kontinensek alcímet viselő kerül képernyőre. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Egy úszó jéghegyen kötnek ki, kalózokkal csapnak össze, fura tengeri lényekkel találkoznak, miközben igyekeznek újra megtalálni családjukat. A Jégkorszak franchise azok közé tartozik, amelyeknek az első rész, de legkésőbb a második után kellett volna lezárulniuk, de a stúdió nem tudott uralkodni magán, jöttek a további folytatások.
giphy_2.gif

 Forrás: Giphy.com

Az Exatlon Hungary rajongóinak nem kell aggódniuk, a napi adrenalin adagjukat december 31-én is megkapják, 19:15-től jönnek a Bajnokok és Kihívók, no meg az akadálypálya. 21:30-tól az egyik legsikeresebb produkciója, a Sztárban sztár különkiadásával jelentkezik a TV2. A népszerű showműsor adásainak legjobb pillanatait elevenítik fel, az ígéret szerint lesznek exkluzív kulisszatitkok is.
sztarban.jpg

Forrás: TV2

Izgalmas kiruccanást jelenthet 18:40-től a DUNA tévében vetített „A fekete múmia átka” című magyar film, ami a "Detektív, a cowboy és a légió" című kisregényt, Rejtő Jenő egyik kevésbé ismert művét adaptálja. Az alkotás a komédia elemeit felhasználva mutatja be az irodalmi kávéház közegét, a bohém írók, költők mindennapi torzsalkodásait. Görbe tükröt állítva hívja a nézőt a kulisszák mögé, hogy betekintést nyerhessünk, hogyan is születtek az évszázad legsikeresebb ponyvaregényei. Ha már DUNA, este 22:05-től a kaposvári Csiky Gergely Színház zenés szilveszteri gáláját lehet megtekinteni a közmédia csatornáján.

fekete_mumia.jpgForrás: smokingbarrels.blog.hu

Ha mégis lesz házibuli – természetesen a létszám korlátok betartásával –, és a készülődés közben a gyerekekkel is kezdeni kell valamit, akkor jó megoldást jelenthet az AXN, ahol 15:00-től egészen háromnegyed hétig a Hotel Transylvania első és második részével foglalhatják el magukat a kicsik. A filmben szó van a másság elfogadásáról, toleranciáról, arról, hogy ne ítéljünk meg valakit anélkül, hogy legalább kicsit megismernénk – de az igazi vonzerejét természetesen az egészen más oldalukról bemutatkozó „szörnyek” jelentik.

giphy_3.gif

Forrás: Giphy.com

Az RTL-nél a szilveszteri buli az RTL II-re és az RTL Most+ platformra költözött. A NőComment!-Szilveszter 2020 showműsorban tér vissza az RTL Magyarország csatornáira Liptai Claudia műsorvezetőként. A show december 31-én 19:00 órától kezdődik az RTLII-n és az RTL Most+-n és igyekeznek megidézni a nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát, mindezt egy zenés talk show keretében. A műsorajánló szerint a sztárok mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, miközben rengeteget ugratják egymást, ironizálnak és humorizálnak.
liptai-claudia-nocomment-2020-szilveszter.jpg

Forrás: nlc.hu

A vendégek között ott lesz többek között Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Oroszlán Szonja, Szily Nóra és Hajós András, a zenéről pedig többek között Wolf Kati, Falusi Mariann, Balázsovits Edit, Oláh Gergő és Janza Kata gondoskodnak. A produkciót este 22:00-kor a ValóVilág powered by Big Brother aktuális napi bejelentkezése és kísérőműsora megszakítja másfél órára, de 23:30-tól visszatérnek a bulizó sztárok.

Igazi buligyilkosnak kell lenni, hogy az egyik legjobban sikerült szuperhős filmet válassza valaki, de nem bírtam megállni, hogy ne tegyek említést arról, hogy a Mozi+ december 31-én 23:50-től a Logan – Farkas című alkotást tűzi műsorra. Ebben a filmben a nem túl távoli jövőben járunk, a már öregedő, a véget közeledni érző Logan egy fiatal, hozzá hasonló képességekkel bíró mutáns védelmére kel.
logan.jpg

 Forrás: theilluminerdi.com

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr6516363616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása