TV Doki

Hamarosan Balatonmeggyesen, vagy Makkosszálláson tölthetjük a hétköznap estéket

2020. november 26. - TV Doki

A két legnagyobb hazai kereskedelmi csatorna – a TV2 és az RTL Klub is – új napi saját gyártású sorozatot indít. A TV2-n hamarosan érkezik a Doktor Balaton, melynek helyszíne értelemszerűen egy Balaton-felvidéki kitalált település Balatonmeggyes, ahol az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll a cselekmény középpontjában. A konkurens RTL Klub A Drága örökösök utolsó évadának befejezése után A Keresztanyu című új napi sorozattal kívánja felvenni a kesztyűt a nézők kegyeiért. A kitalált Makkosszállás nevű településen, az ukrán-magyar határon játszódó történetben a bűnüldöző szervek és a helybeli csempészek kalandos életébe nyerhetünk majd bepillantást.

Mi folyik itt Meggyesen?  – a TV2-n jön a „magyar Dallas”

A TV2 sokatmondóan, csak a „magyar Dallas” jelzővel illeti hamarosan érkező, új sorozatát. A történet cselekményének középpontjában a Balatonmeggyesen eredő, titokzatos gyógyvíz áll.

acf9caa2534dd081e19bcd392bb43cb4_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba 

Nagy kincs, nagy bajt vonz. – hangzik el a sorozat beharangozó videójában az egyik főbb szerepet megformáló, Bodrogi Gyulától. A történetben az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz. A sorozat címszereplője Mészáros András, a főbb szerepekben Hirtling Istvánt, Pálfi Katalint, Sárközi Nagy Ilonát láthatják a nézők, de feltűnik a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a fentebb említett, Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

A főszereplő Dr. Balla-Tóth András, vagyis Doktor Balaton karakterét Mészáros András formálja meg a sorozatban. A szívtipró doki körül teljesen felfordul a világ. A gyerekkorától orvosnak készülő, apját egyszerre szerető és gyűlölő fiatal, jóképű doki évek óta arra készült, hogy professzor apja nyomdokaiba lépjen. András félelemmel kevert csodálattal tekint apjára és ez a kettősség határozza meg az egész életét.  Bár orvos lesz, de apjával ellentétben nem klinikai professzor, hanem sebész, traumatológus, aki annyi szakvizsgát szedett össze, amennyit csak tudott, hogy legszélesebb körű ellátásban tudja részesíteni a betegeket a különböző külföldi, orvosi missziókban, és elég távol legyen a számára elviselhetetlen orvosi hierarchiától. A szívtipró doki életébe nehezen fér bele a gyerek és a család gondolata is, mégis a történetünk elején bekövetkező meglepő változások hamar rákényszerítik, hogy szembenézzen belső félelmeivel.

doktor_balaton_sorozat_tv2_logo.jpgForrás: https://media1.hu/wp-content/uploads/2020/11/Doktor_Balaton_sorozat_tv2_logo.jpg 

A készítők ígéretei alapján a dráma és a komédia műfajait tökéletesen elegyítő dramedyben sok meglepetésre, fordulatos történésre, szerelemre és ármányra is számíthatnak a Doktor Balatont választó nézők. 

Ebben a történetben egy kicsit mindenki átlépi a határt!  – Hamarosan jön a Keresztanyu az RTL Klubbon

keresztanyu_screenshot_20201025150759_2_original_560x313_cover.jpg

Forrás: https://www.puliwood.hu/hirek/molnar-piroska-foszereplesevel-erkezik-az-rtl-klub-uj-sorozata-a-keresztanyu-286105.html

A Drága örökösök készítőinek új napi sorozata hamarosan megérkezik az RTL Klub képernyőjére. A sorozat címszereplője Molnár Piroska a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, mellett a nézők új szerepkörben láthatják majd a Drága Örökösökben már jól ismert Németh Kristófot és Lengyel Ferencet is. A Keresztanyu sorozatban is igazi sztárdömping várható, hiszen többek között Gálvölgyi János, Szacsvay László, Ullmann Mónika, Mihályfi Balázs, Kékesi Gábor és Sajgál Erika is szerepet kap a sorozatban. 

keresztanyu-rtl-klub-02-500x281.jpg

Forrás: https://static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2020/09/Keresztanyu-RTL-Klub-02-500x281.jpg 

A hivatalos előzetes alapján a történet középpontjában a határ menti település, Makkosszállás bűnnel és csempészéssel tarkított izgalmas életébe nyerhetünk majd bepillantást. A bűnfészek és a helyi maffia vezetője, a történelmi olasz hagyományoktól eltérően, itt nem a Keresztapa, hanem a Keresztanyu lesz. Az izgalmas, sok humorral és nevetéssel kecsegtető sorozatban láthatjuk, hogy hogyan feszülnek egymásnak a rend éber őrei és a rosszban sántikáló falubeliek. Az akció-vígjátékos elemeket felvonultató sorozat jövő év elején érkezik meg az RTL Klubra.  

 

Felhasznált források:

https://tv2.hu/infopult/sajtokozlemenyek/352450_hamarosan-indul-a-doktor-balaton.html

http://sajtoszoba.tv/index.php?m=galeria&id=1664

https://tv2.hu/doktorbalaton

https://media1.hu/wp-content/uploads/2020/11/Doktor_Balaton_sorozat_tv2_logo.jpg

https://media1.hu/2020/09/03/rtl-klub-keresztanyu-napi-sorozat-forgatas-makkosszallas/

https://www.puliwood.hu/hirek/molnar-piroska-foszereplesevel-erkezik-az-rtl-klub-uj-sorozata-a-keresztanyu-286105.html

https://www.sorozatjunkie.hu/2020/09/03/uj-magyar-sorozatok-2020-21-ben-2-keresztanyu/

https://rtl.hu/sorozatklub/elkezdodott-az-rtl-klub-uj-sorozatanak-forgatasa

https://rtl.hu/sorozatklub/sztardomping-a-keresztanyuban-sorozat-foszerep-molnar-piroska 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr7716302256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása