TV Doki

Milliárdosok álruhában a Discovery-n

2021. január 28. - TV Doki

Glenn Stearns milliárdos kalandjait a Discovery legújabb sorozatában, a Milliárdos álruhában című dokumentumfilmben kísérhetjük figyelemmel.

billionaire.jpg

Kép forrása: amazon.co.uk

A Milliárdos álruhában első évadában megismert Glenn Stearns, önerőből lett milliárdos vállalta, hogy bebizonyítja, az amerikai álom létezik! Feladva tehetős életét hétköznapi embernek álcázta magát, hogy utánajárjon, egy 100 dollárossal a zsebében, kilencven nap leforgása alatt létre tud-e hozni egy millió dollárt érő vállalkozást. Glenn ötletétől vezérelve három újabb milliárdos vállalta a kihívást – január 31-én, 20 órától a Discovery Channel műsorán kiderül, melyikük járt sikerrel.

Az új részekben álnév mögé bújó milliárdosok egyike lesz Grant Cardone, motivációs szónok és ingatlan befektető, Monique Idlett-Mosley üzletasszony is, és végül, de nem utolsó sorban Elaine Culotti, ingatlan mogul vállalja a kihívást.

A három sikeres vállalkozó versenybe száll egymással, de vajon melyikük lesz képes megismételni Glenn bravúrját és kilencven nap alatt 100 dollárból milliós vállalkozást létrehozni egy ismeretlen városban, nehezítő körülményként a világjárvány közepén?

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/alruhas-milliardosoktol-leshetjuk-el-a-penzcsinalas-titkait/

http://www.mediapiac.com/mediapiac/90-nap-alatt-millios-erteku-ceg-a-semmibol/114164/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr9116406692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása