TV Doki

Érkezik Liptai Claudia gastro-realityje az RTL Klubon

2021. május 20. - TV Doki

Egyelőre még titok a pontos dátum, de ahogy már korábban írtuk, hamarosan jön a Mestercukrász című műsor, amelynek háziasszonya a cukrászatban már bravúros Liptai Claudia lesz.

mestercukrasz17917.jpg

Kép forrása: rtlklub.hu

A hírt az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter jelentette be a Nagy Kreatív Napon tartott előadásában. A bejelentés szerint a műsor a desszertkészítés nem mindennapi világába kalauzolja majd el a nézőket egy rendhagyó verseny formájában. A koncepció szerint tehetséges hobbicukrászok feszülnek egymásnak, a jelöltek minden adásban két sütéssel kapcsolatos feladatban mérik össze tudásukat a továbbjutásért, a végén pedig egyvalaki megnyerheti a Mestercukrász titulust és az ötmillió forintos fődíjat.

Hogy ki jut tovább az adásokból, azt a háromtagú zsűri dönti el. A műsorvezető, az egyébként cukrász végzettségű Liptai Claudia segítségére egy cukrászmester és egy világutazó sztárcukrász lesznek, de az RTL Magyarország egyelőre az ő kilétüket is titokban tartja. Izgatottan várjuk a részleteket. 

 

 

Felhasznált források:

http://musorvizio.hu/uj-gasztromusor-indul-az-rtl-klubon-liptai-claudiaval/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr5816566858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása