TV Doki

Superman&Lois – Új szuperhőssorozat érkezik az HBO GO-ra

2021. február 15. - TV Doki

A Warner Bros. Television vadonatúj sorozata február 24-én dupla résszel érkezik.

superman-and-lois.jpg

Kép forrása: sorozatjunkie.hu 

A Superman and Lois a 90-es években futó Lois és Clarkhoz hasonlóan a szuperhős és a riporternő kapcsolatára fókuszál majd, azonban itt a két főhőssel már szülőkként találkozunk, ami tovább bonyolítja egyébként sem egyszerű életüket. Tyler Hoechlin Supermant, Elizabeth Tulloch pedig a képregényvilág leghíresebb újságíróját alakítja.

Hoechlin és Tulloch nem először formálják meg ezeket az ikonikus karaktereket, korábban a The CW Arrowverzumának szuperhőstörténeteiben bukkantak fel.
Hoechlin és Tulloch mellett a Superman & Loisban látható még Erik Valdez (Graceland), Jordan Elsass (Little Fires Everywhere, Panic), Alexander Garfin (New Amsterdam), Inde Navarrette (13 okom volt), Wolé Parks (Spencer), Adam Rayner (Mistresses), illetve Dylan Walsh (Kés/alatt) és Emmanuelle Chriqui (Törtetők).

 

 

Felhasznált források:

https://www.sorozatjunkie.hu/tag/superman-lois/

http://cornandsoda.com/supermanlois-vadonatuj-dc-szuperhossorozaterkezik-februarban-az-hbo-go-ra/

https://www.puliwood.hu/hirek/a-superman-and-lois-elso-elozetese-olyan-mintha-a-szeria-nem-is-az-arrowverzumban-jatszodna-289561.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tvdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr2916428142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása